Overige merken

Een oldtimer reparatie in Olst

Tegenwoordig zie je (veelal bij mooi weer) vaak auto’s rijden die wel minstens ouder dan 25 jaar zijn. We spreken bij auto’s die ouder dan 25 jaar zijn over oldtimers. In veel gevallen hebben deze oldtimers een open dak. Over het algemeen is het een hobby voor personen die het zich kunnen veroorloven om in een dergelijke auto te kunnen rijden maar bovenal deze te kunnen onderhouden. Er wordt vaak in groepsverband gereden met personen die ook deze hobby hebben.

 

Klassiekers zijn een echte hobby

Het moet echt een hobby zijn, omdat het rijden met zo’n auto geen sinecure is. Vaak moet eraan gesleuteld worden. De onderdelen, die eventueel vervangen moeten worden, zijn niet goedkoop en vaak moeilijk verkrijgbaar. Door de auto preventief te laten onderhouden, zal dat over het algemeen leiden tot minder slijtage dus minder onkosten.

 

Autobedrijf Timmer: uw partner voor reparatie en onderhoud van oldtimers

Voor het uitvoeren van een reparatie, of preventief onderhoud, kun je terecht bij garage Timmer als je in Olst nabij Deventer woont. Zij kunnen de auto (oldtimer) voor je nakijken. Garage Timmer is een klein bedrijf maar groot in service. Indien je daar de oldtimer naar toe brengt, zal men, als controle verschillende werkzaamheden uitvoeren. Zo zal het garagebedrijf Timmer bij een algehele controle van de auto altijd tijdig olie verversen, doorsmeren, filters inspecteren of vernieuwen, banden controleren, remmen en koelsysteem inspecteren en olieniveaus controleren.

Het garage Timmer in Olst nabij Deventer heeft drie bruggen en er staat de nieuwste diagnose apparatuur. Ook is er een airco-vulstation, een viergastester, roetmeet- en bandenapparatuur. Ook voor een AKP-keuring ben je bij garage Timmer op het juiste adres.

 

Werkzaamheden door garage Timmer in Olst in de buurt van Deventer

Een reparatie wordt, net als bij een service beurt, zeer zorgvuldig uitgevoerd. De onderdelen die eventueel vervangen moeten worden, kunnen soms best problemen opleveren. De medewerkers van garage Timmer in Olst in de buurt van Deventer zorgen ervoor, dat er alleen originele onderdelen voor de auto gebruikt worden. Soms kan daarom een reparatie wel wat langer duren dan gebruikelijk. Er worden geen onderdelen gebruikt die als vervanger dienst moeten doen. Alles wordt in de originele staat gehouden. Indien de auto tijdig wordt nagekeken, weet je bijna zeker dat je, tijdens de dagen dat je ermee rondrijdt, geen stukken krijgt.