Triumph-oldtimer

Geniet nog langer van uw oldtimer door goed en deskundig onderhoud:

Een echte klassieker zoals een bijvoorbeeld een oldtimer van het merk Triumph verdient goed onderhoud. De reden is simpel: deze oldtimers worden niet meer gemaakt en nieuwe onderdelen worden steeds lastiger verkrijgbaar. Om nog langer van uw oldtimer te kunnen genieten, is vakkundig onderhoud van groot belang. Voor zowel de techniek alsook de carrosserie. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden van uw klassieker, met als specialisatie de Triumph oldtimer. U kunt uw trots daarom met een gerust hart bij ons brengen.

Minimaal een keer per jaar verdient uw auto een onderhouds-/inspectiebeurt:

Het is verstandig om uw Triumph of andere klassieker minimaal een keer per jaar een onderhouds- c.q. inspectiebeurt bij ons te laten geven. Dit kunt u bijvoorbeeld een keer in de twee jaar combineren met de APK.
Waarom ieder jaar een onderhoudsbeurt?
Doordat uw klassieker over het algemeen minder kilometers maakt en voor kortere ritten gebruikt wordt, zal de olie sneller vervuild raken. Daarom is het verstandig om ieder jaar de olie te verversen en het oliefilter te vernieuwen. Tevens is het dan mogelijk om uw klassieker meteen even na te laten lopen, om grote reparaties te voorkomen.

Kies voor een expert: 

Een oldtimer is niet zomaar een auto, het is een klassieker die meer en ander onderhoud vereist. Het is geen moderne auto die aan de computer wordt gehangen. Een Triumph of klassieker heeft ambachtelijk onderhoud nodig, uitgevoerd door een gepassioneerd expert die kennis heeft van oldtimers. Geert en zijn onderhoudsmonteurs hebben deze passie en kennis. Dit laatste dankzij hun jarenlange ervaring. Met name op het gebied van Triumph hebben wij voor meer dan 30 jaar ervaring in huis.
Wij weten echt alles over uw Triumph, met name de Triumph Spitfire en Triumph Herald oldtimer. En dat is wel zo fijn. Want dan weet u zeker dat uw Triumph in goede handen is.